Вручення дипломів бакалаврам факультету мистецтв ТНПУ

Бакалаври факультету мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка сьогодні, 12 липня, зібрались у мистецькій аудиторії з нагоди вручення дипломів. Провели урочистості у вигляді найпрестижнішої нагороди в кінематографі «Оскар». 

За словами ведучого святкового дійства, заслуженого артиста України Євгенія Лаціка, кожен за своє життя грає масу різних ролей, але лише за бездоганно зіграну отримують «Оскар». Сяючі очі в залі свідчать про успішне виконання цих умов і сьогодні офіційно студенти отримують найпершу та найважливішу нагороду – диплом бакалавра ТНПУ.

Вітальне слово від Надії Дробик

Вітальне слово від Надії Дробик 

Перший проректор Надія Дробик підкреслила значущість мистецтва у житті людини, адже воно найкраще впливає на свідомість: «Саме через творчість, культуру та традиції можна ідентифікувати національність. Саме через мистецькі випробування ми спостерігаємо як з аматорів народжуються справжні професіонали своєї справи, які втілюють шалені ідеї у незрівнянні роботи у цілому світі. Мистецтво – це життя». 

 Про акторську майстерність та діяльність кафедри театрального мистецтва впродовж чотирьох років нагадав випускникам народний артист України Вячеслав Хім’як. Вячеслав Антонович побажав всім акторам знайти свій театр, де по-справжньому розквітне та розкриє найпотаємніші таланти, а кожному випускнику доброї та привітної долі.

Щасливі миті випускників

Щасливі миті випускників

Про студентські роки та творчу діяльність реставраторів, дизайнерів, художників поділилися доцентки кафедри образотворчого мистецтва, дизайну та методики її навчання Зоя Мацишина та Світлана Вольська, які подякували студентам за вибір і місце навчання, батькам за підтримку та допомогу, колегам за співпрацю, а Збройним Силам України за можливість жити. І побажали вільної дороги, без бомбардувань і жахливих щоденних новин. А також ніколи не втрачали сонця в середині себе, бо саме воно є світлом на нелегкій життєвій стежині. 

Про мистецький процес, досягнення та подекуди труднощі під час навчання поділився з гостями завідувач кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва Богдан Водяний. Богдан Остапович переконаний, що найкращі результати у житті лише попереду, а факультет мистецтв був гідним стартом у творчому житті випускників.

Під час вручення дипломів бакалаврам

Під час вручення дипломів бакалаврам

Підсумувала вищесказане колегами декан факультету мистецтв ТНПУ Ярослава Топорівська, яка привітала випускників із завершенням урочистої церемонії вручення дипломів бакалаврам, адже шлях, тривалістю у чотири роки, вже за плечима у кожного. Також Ярослава Володимирівна підкреслила титанів мистецтва, які працювали зі студентами, передаючи практичний досвід і теоретичні знання, які мотивувати молодь не зраджувати своїм мріям, а власним прикладом показували тернистий, але справжній шлях творчого успіху. 

Виступає декан факультету Ярослава Топорівська

Виступає декан факультету Ярослава Топорівська 

Спільне фото на згадку

Спільне фото на згадку

Доброї долі, дорогі випускники ТНПУ, а рідна Альма-матер з нетерпінням чекає на навчання в магістратурі. 

Христина Надала

Фото Олександра Петлюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *