Колектив ТНПУ вітає Ярославу Топорівську на посаді декана факультету мистецтв

Мистецька родина Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка одноголосно підтримала запропоновану адміністрацією університету кандидатуру на посаду декана факультету мистецтв кандидата педагогічних наук, доцента кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва Ярославу Топорівську.  

Ярослава Володимирівна впродовж багатьох років проявляла свої сильні професійні та освітньо-наукові якості, відповідальність у виконані обовʼязкових завдань та шанобливе ставлення як до кожного працівника творчого колективу, так і до здобувачів вищої освіти та їх батьків.  

Голосування учасників трудового колективу.
Голосування учасників трудового колективу 

Ярослава Топорівська - декан факультету мистецтв
Ярослава Топорівська – декан факультету мистецтв 

Сьогодні вітаємо Ярославу Володимирівну з новим статусом і бажаємо міцного здоровʼя, надалі втілювати цікаві мистецькі ідеї та особистісного, професійного зростання серед творчої родини.  

Атмосфера залу
Атмосфера залу 

«Я служив, служу та буду служити на благо факультету мистецтв, адже 22 роки на посаді декана – це чимало», – пообіцяв колективу Зіновій Стельмащук і пообіцяв допомагати діючому декану. 

Зіновія Стельмащука нагороджено іменною відзнакою ТНПУ
Зіновія Стельмащука нагороджено іменною відзнакою ТНПУ 

Від адміністрації Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка перший проректор Надія Дробик нагородила іменною відзнакою «Гордість ТНПУ» кандидата педагогічних наук, доцента кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва Зіновія Миколайовича Стельмащука та подякувала за багаторічну злагоджену та дружню атмосферу на факультеті.  

Спільне фото на згадку
Спільне фото на згадку 

Пресслужба ТНПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *